De digitalisering verandert de werkomgeving van heel wat bedrijven. Ze biedt mogelijkheden maar creëert natuurlijk ook uitdagingen, zowel voor de werkgevers als de werknemers.
Om die uitdagingen aan te pakken biedt The Job Coach Academy de oplossing. Deze marktleider in career coaching en een ervaren speler op het vlak van coachingopleidingen zet video in om alle belanghebbenden daarvan te overtuigen.

The Job Coach Academy is een preferred partner van Vlerick Alumni. Kwaliteit en professionaliteit staan dus centraal. In verschillende video’s tonen ze hun vakbekwaamheid en triggeren ze de kijker om stil te staan bij hun HR Management. Maar vooral blijkt dat The Job Coach Academy bij elke stap van de employee journey hulp kan bieden: van het employer branden om talenten aan te trekken tot en met een herstructurering en alles daartussenin.

Alle video’s en info vind je op hun website: https://www.thejobcoach-academy.be/