Lieve Mostrey van Euroclear en Michael Labro van PMSWEET werden vorige week door een onafhankelijke jury en de lezers van Trends verkozen tot Manager van het Jaar 2023.

Met meer dan 1000 aanwezigen is dit evenement aan het begin van het jaar al 39 edities de place to be voor iedereen die in ons land wat te betekenen heeft als ondernemer en onderneming. In opdracht van Jack & Charlie draaiden we de Z-cocktail reportage met daarin, behalve de laureaten, ook uitleg en indrukken van hoofdredacteur van Trends Stijn Fockedey, ceo van Roularta Media Group Xavier Bouckaert, Waalse Minister van Economie Willy Borsus, Trends-directeur Amid Faljaoui & ondernemer Marc Coucke.

De Z-cocktailreportage is hier te bekijken: https://trends.knack.be/kanaal-z/events-webinars/z-cocktail/z-cocktail-manager-van-het-jaar-2023-13-01-24/