Het Belgisch-Nederlands mediabedrijf Mediahuis organiseert dit jaar voor de tweede maal de Mediahuis Summer School. Dat is een eendaags online seminar dat een inkijk geeft in de complexe en in fascinerende wereld van de media. Aan de hand van workshops, gastlezingen en rondleidingen bereiden ze pas afgestudeerde journalisten en marketeers voor op een eerste werkervaring binnen de sector. Ook het cv krijgt er een extra certificaat bij om mee uit te pakken op sollicitatiegesprekken.

Vakspecialisten als Bart Decoster (Corporate Director van Mediahuis Advertising), Manu Naert (Marketing Manager De Standaard) als Liesbeth Van Impe (Hoofdredacteur Het Nieuwsblad) delen hun verhalen en inzichten met de deelnemers. Iedereen die gefascineerd is door alles wat met media en advertising te maken heeft is welkom.

Wil je een job of stage in de mediawereld, maar je weet niet hoe eraan te beginnen? Geen probleem, dan helpt Mediahuis  je op weg!

In 2019 was er nog een “gewone” editie in de gebouwen van Mediahuis in Antwerpen waarvoor De Videoreporter de aftermovie verzorgde. Dit jaar is er dus een online editie. En als save the date voor de geinteresseerden maakte De Videoreporter nu deze spot.